banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Harran Üniversitesinde Yeni Dekan Atandı

Harran Üniversitesi'nde grevden istifa eden Ahmet Oymak ve Esra Siverekli'nin yerine Kısa bir süre önce rektör yardımcılığına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Murat Demir atanmıştır.

Rektör yardımcısı olarak Atanan Murat Demir'in yerine ise Şanlıurfalı akademisyen olan Prof.Dr.Mahmut Nedim Bayuk atandı.

Göreve atanan Şanlıurfalı akademisyen Prof.Dr.Mahmut Nedim Bayuk yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Değerli arkadaşlarım, sayın hocalarım, kıymetli akrabalarım ve sevgili öğrencilerimiz, bugün itibarı ile Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanmış bulunmaktayım. Daha önce birlikte görev yaptığımız tüm kıymetli hocalarımızdan sonra devr aldığım bu onurlu görevde de bugüne kadar olduğu gibi tüm gayretimizle çalışacağız. Allah hayırlı eylesin, yaşadığımız süre boyunca ülkemize, devletimize, şehrimize ve insanımıza yararlı olmayı nasip eylesin. Selam, sevgi ve saygılarımla..."

Prof.Dr.Mahmut Nedim Bayuk kimdir‬
‪Mahmut Nedim Bayuk 1970’de Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Saluca köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa tamamladı. Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi, Yüksek lisans ve doktorasını Karadeniz Teknik Üniversitesinde tamamladı. BAYUK, 2006 yılında Yardımcı doçent, 2013 yılında Doçent ve 2019 yılında Profesör oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hb 4 yıl önce

Servet Armagan
Mahmut Sert
Ugur Buyukburc
Ibrahim Halil Mutlu
Ramazan Tasaltin......