banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Harran'da feci kaza: 4 ölü

Şanlıurfa'nın Akçakale ve Harran ilçeleri yol ayrımında hafriyat kamyonu ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde  Şanlıurfa - Akçakale karayolu 35'inci kilometresinde yaşandı. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 34 YR 5238 plakalı hafriyat kamyonu ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 44 AAH 630 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada takla atan ve şarampole devrilen otomobilde bulunan Emin Karadağ, Mücahit Albay ve Mehmet Nuri Karadağ olay yerinde hayatını kaybederken, Kenan Karaduman ise ağır yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri yaralı Kenan Karaduman'a ilk müdahalenin ardından  ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılan Kenan Karaduman da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Öte yandan kazaya karışan beton mikser sürücüsü ise Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığına gidip teslim oldu.


Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, cenazeler ve araç olay yerinden kaldırıldıktan sonra yolu trafiğe açtı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.