banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Haliliye’deki Aliya İzzetbegoviç Kapalı Yüzme Havuzu Hizmete Girdi

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç Kapalı Yüzme Havuzu, hizmete sunuldu. Düzenlenen programda konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Yaz ve kış aylarında spor salonları, buhar odası ve saunası ile halkımızın hizmetine sunduğumuz kapalı yüzme havuzu, Haliliye’mize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol’un projeleri arasında yer alan ve alınan meclis kararıyla Borna- Herkes’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in ismi verilen Devteşti Mahallesindeki Kapalı Yüzme Havuzu, törenle hizmete girdi. Başkan Fevzi Demirkol, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program, Haliliye Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. 
Halk oyunlarının ardından konuşan ASKF Başkanı Aktaşoğlu, yapılan hizmetin önemine vurgu yaparak, Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. İl Müdürü Alp de, kentte sulama kanalındaki boğulmalara değinerek, yapılan bu havuzun önemine vurgu yapıp, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti. 
Programda son olarak konuşan Başkan Demirkol ise yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Yaz ve kış aylarında spor salonları, buhar odası ve saunası ile halkımızın hizmetine sunduğumuz kapalı yüzme havuzu, Haliliye’mize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, davetlilerle birlikte havuzda incelemelerde bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfa 5 yıl önce

Dünyaya mal olmuş böyle mübarek bir ismin, bir havuza verilmesi kabul edilebilir değilidir. Derhal böyle bir yanlıştan dönülmeli, Mesala, göbeklitepe yüzme havuzu ismi verilebilir.

Avatar
Sinirli isotçu 5 yıl önce

Sayin Urfa isimli denyo, havuz kotu birsey mi? Acikla bakalim, adami kizdirma erkeksen aksam 8 de mozaik önune gel