banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Gülebak İle Türkmen Arasındaki Olay Tatlıya Bağlandı

 Şanlıurfa Kent Konseyi seçimlerinde Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ile Büyükşehir STK ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ali Ferhat Türkmen arasında yaşanan hadise sonrasında devreye giren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olayı tatlıya bağldı.  
Şair Nabi Konferans Salonunda protokol konuşmaları sonrasında Tahir Gülebak konuştuğu sırada salonda bulunan Ali Ferhat Türkmen aralarında yaşanan sert tartışmalar sonrasında devreye girerek her iki tarafı da başkanlık makamında ağırlayan Zeynel Abidin Beyazgül, tarafları barıştırarak olayı tatlıya bağladı

Tahir Gülebak ve Ali Ferhat Türkmen’i bir araya getirip barıştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bazen kardeşler arasında sıkıntılar olur, ama onları dostları bir araya girer ve bir araya getirirler. Bir kardeşimiz şunu ifade ediyor. Daha demokratikleşme, daha kendi inancına göre hukuki kurallara uyulması noktasında ikazları oldu. Diğer kardeşimizin de samimi gayreti, çalışması, buna rağmen bir takım uyarılar alması yanlış anlaşılmalara neden olmuş olabilir. Ama bugün bir araya geldik. Barıştılar. Bugün Urfa’nın huzurunda bunu açıklıyorlar. Urfa’ya barıştıklarını gösteriyorlar. Her iki kardeşime de teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Urfaspor yine yenildi. -11 puanimiz var. Boype giderse seneye 3.ligde karakoprusporla derbi heyecani yasayacagiz

Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Ben.yönetimw girersem su futbolculari takviye almazsam hayatim boyunca isot bağcan reçel yemek nasip olmasın. Simoviç, takoz recep, prekazi, tanju, oğuz, rıza çalımbay, metin-ali-feyyaz-ulvi-gökhan-zalad,