banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

Girişimcilik Projelerinin Geliştirilmesi Değerlendirildi

Orange Derneği, Spark ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Avrupa Birliği finansmanı ile desteklenen proje, Şanlıurfa’da yaşayan yerli ve yabancı uyruklu gençleri girişimcilik alanında desteklemeyi ve iş kurma girişimlerini arttırmayı hedefliyor.  

Şanlıurfa’da yararlanıcılar tarafından sunulan projeler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte uzman jüri değerlendirme süreci başlatıldı. 

Bu proje ile birlikte Türk pazarının ihtiyaçlarını karşılayan yabancı uyruklu ve Türk gençleri, sürdürülebilir iş fikirlerini gerçekleştirmelerine ve geçim sağlamalarına katkıda bulunacak. Aynı zamanda bu proje ile yararlanıcılara malzeme ve ekipman desteği verilecektir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.