banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Firari zanlı yakalandı

Şanlıurfa’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi uyuşturucu baronu Erdal Caynak’ı kıskıvrak yakaladı.

Şanlıurfa'da Hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi uyuşturucu baronu E.C. JASAT dedektiflerine yakalandı. 3 yıldır firari olan Caynak’ı yakalamak içinçalışma başlatan dedektifler, saklandığı adresi tespit etti. " denildi.
Açıklamanın devamında ise " Firari zanlının Karaköprü ilçesine bağlı Maşuk Mahallesi'nde saklandığı adrese baskın veren JASAT dedektifleri, E.C. kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Caynak, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından cezaevine konuldu." ifadeleri kullanıldı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.