banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zeynel Abidin Beyazgül

Firari cinsel istismar suçlusu yakalandı

Aranan şahısların yakalanmasında etkinliğin artırılması ve süratle adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik olarak, Niğde İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması maksadıyla,  “Huzur ve Güven (Aranan Şahıslar) Uygulaması” uygulaması gerçekleştirdi.  Yapılan uygulamada, icra edilen uygulama kapsamında; 20 yıl 20 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Çocuğun Nitelikli  Cinsel İstismarı ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma olayı firarisi yapılan istihbarı çalışmalar sonucu saklandığı yerde yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre,Eyyübiye Mrk.Krk.K.lığı ve Asyş.Ş.Md.lüğü-JASAT tarafından yapılan müşterek operasyon sonucu; 26.05.2021 günü Eyyübiye İlçesi İkizce mahallesinden M.I.(K/17) isimli çocuğun üvey babası F. Y. (E/38) tarafından istismar edilmesi olayı ile ilgili olarak olay tarihinden itibaren firari olarak aranan şahsın Eyyübiye ilçesi İkizce Mahallesindeki evine geleceği bilgisi üzerine şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.


Ayrıca şahsın aynı zamanda Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan arandığı tespit edilmiş olup, şahıs 10.12.2021 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Eyyübiye ceza infaz kurumuna gönderildi.( RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.