banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Eyyübiye TOKİ'de Temeli Atıldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmanın startını verdi. TOKİ Akabe’de temeli atılan ‘Aile Otağı’ konseptindeki proje 38 günde tamamlanıp, hizmete açılacak.  Eyyübiye Belediyesi ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırıyor. Aile Otağı şeklinde tasarlanan toplam 2 kattan oluşan ve 450 metre kare kapalı alana sahip olan projenin ilki, TOKİ Akabe’de yapılıyor. Bölgede yaşayan vatandaşların sosyal yaşam alanlarına katkıda bulunacak, vatandaşların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri proje için tarih veren Başkan Kuş, projenin 38 günde bitirileceğini belirtti. . Temeli atılan alanda beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan ve birim amirleriyle birlikte incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Temeli atılan projemizin startını verdik. Gün de veriyoruz. 38 günde bitirip, hizmete sunacağız.” Dedi.

Her boş buldukları alanları değerlendirmeye ve ilçeye sosyal donatı alanları olarak kazandırmaya devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye’nin çeşitli mahallelerinde Kitap Otaklarını açacağımızı her platformda ifade ettik. Çocuklarımızı önemsediğimizi her zaman söyledik. Tabi çocuklarımız kadar ailelerimiz de bizim için çok önemli. Ailelerimiz için ne yapabiliriz şeklinde uzun uzadıya arkadaşlarımızla kafa yorduk, istişarelerde bulunduk. İnşallah ilçemizin çeşitli mahallelerine ‘Aile Otağ’ı konseptinde sosyal donatı alanları yapacağız. İlkinin startını TOKİ bölgemizde verdik. Başlıyoruz, programlıyoruz demiyoruz. Temeli attık ve başladık. Eyyübiyeli kardeşlerim şuanda temellerini attık ve arkadaşlar çalışmalarına başladı. Açılışa da Eyyübiyeli kardeşlerimi bekliyorum . Şimdi buradayız yarın Akşemsettin’de  olacağız, Eyyüpkent’te olacağız, Eyyüpnebi’de olacağız, Dedeosmanda olacağız, Direklide olacağız. boş bulduğumuz her alana inşallah sosyal donatı alanları kazandırmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.