banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Eyyübiye Kampüsü Parça Parça Gidiyor

Uzun süredir Şanlıurfa'nın gündeminde olan Harran Üniversitesine tahsisli olan Eyyübiye Kampüsü ile ilgili haberler gündemden düşmüyor.

Veteriner Fakültesi, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Mesley Yüksek Okulu ve Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulunun bulunduğu 

Veteriner Fakültesi,  Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ,Hayvan Hastanesi,Süt Fabrikası, Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na ev sahipliği yapan ve tamamı tarım arazisi olan Eyyübiye Kampüsü parça parça kurumlara tahsis ediliyor. 

Üniversitenin seraları, idari ve akademik personeller için lojmanlarının bulunduğu ve 982 bin metrekarelik bir alana sahip Eyyübiye Kampüsü, Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yapımı için Sağlık Müdürlüğüne ve Bölgede cami yapımı için arazinin bir kısmı tahsis edilmişti. Kısa bir süre önce Eyyübiye Belediye Binası yeri için 44 dönüm arazinin tahsis edildiğinin açıklamasından sonra bugün 150 dönüm daha tahsis edildiği açıklandı.

EYYÜBİYE'DE 150 DÖNÜME MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Şanlıurfa'da yelen Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kendilerine Üniversitenin Eyyübiye Kampüsü içerisinden 150 dönümlük arazinin tahsis edildiğini açıkladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Kuş, "Üniversitenin 150 dönümlük alanına Millet Bahçesi yapıyoruz. Eyyübiye'me hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.