banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eyyübiye'de Polis Eşliğinde Kaçak Yapıların Yıkımı Yapıldı

Şanlıurfa'da kaçak yapılara geçit vermeyen Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi. Ruhsatsız kaçak yapıları takibe alan Büyükşehir Belediyesi, çarpık kentleşmeye karşı mücadelesini sürdürecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Beyazgül'ün talimatlarıyla, daha önce tebligat yaptığı Eyyübiye ilçesi Büyükhancağız mahallesinde bulunan kaçak yapıların yıkımını tamamladı. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'nın kalbi konumundaki Kale Eteği'nde çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, ruhsatsız kaçak yapıları da takibe aldı. Bu kapsamda Eyyübiye ilçesindeki Büyükhancağız mahallesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait kentsel dönüşüm alanında bulunan yapılar, Büyükşehir ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde yıkıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.