banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Eyyübiye Belediyesinden Son Dakika Duyurusu: 30 Kasım Son gün

Eyyübiye Belediyesi, 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Eyyübiye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu. 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik ve ilan reklam vergisi ikinci taksit ödemelerinde 30 Kasım’ın son gün olduğunu hatırlatan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Emlak Servisi Birimi, vatandaşların mağdur olmaması için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu.

Belediyeden yapılan duyuru şöyle;” Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım’a kadar Eyyübiye Belediyesi Yeni Hizmet Binası ( 800 Yataklı Devlet Hastanesi Yanı) 1. katta olan veznelerde ödemelerini yapabilir. İnternetten ödeme yapmak isteyen mükellefler ise ‘’http://eyyubiye.bel.tr’’ adresinden e-belediye butonuna basarak üyesiz giriş ile T.C. Kimlik No ile tahsilatlarını gerçekleştirebilirler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.