banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

EYYÜBİYE AKŞEMSETTİN MAHALLESİNE YENİ PARK YAPILACAK

Eyyübiye Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Engebeli ve yapımı zor olan alanları da değerlendirip, park çalışması yapan ekipler, vatandaşların takdirini topluyor.

Eyyübiye Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Engebeli ve yapımı zor olan alanları da değerlendirip, park çalışması yapan ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Daha yeşil bir Eyyübiye için ilk günden itibaren kolları sıvayan ve ilçeye onlarca park kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akşemsettin mahallesinde de yapımına başlanılan ve engebeli ve zor olduğu için yapılamaz denilen alanda başlatılan park çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcıları İlhami Günbeği, Abdullah Toprak, Belediye Meclis Üyeleri Mahir Öğe, Hasan Karataş, Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol ve teknik ekiple birlikte başlatılan çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, Akşemsettin mahallesine 2 yeni park kazandıracaklarını ve bu parkların da çok kısa süre içinde hayata geçirileceğini belirtti.

Ekiple birlikte durmadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,”Akşemsettin Mahallemizde Muhtarımız, Başkan Yardımcımız, Meclis Üyeleri arkadaşlarımız ve birim müdürlerimiz ile sahada inceleme yapıyoruz. Mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Seçildiğimiz zaman Muhtarımıza Akşemsettin Mahallemize park kazandıracağımıza dair söz vermiştik. Allaha çok şükür şu anda İhalemizi gerçekleştirdik ve şuanda çalışmalar başladı. 2 ay içerisinde Mahallemize modern güzel bir park kazandıracağız. Hiçbir engel tanımıyoruz.  Düz alan, yamaçlı alan, engel dinlemiyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak halkımız için var gücümüz ile çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz Eyyübiye Belediyesi engel tanımıyor.  Akşemsettin mahallemizin kanayan yaralarından biri olan 1599. sokağımız içler acısıydı. Muhtarımızın bizlerden talepleri oldu buranın asfalt yapılması ile ilgili ihalemizi gerçekleştirdik, protokoller imzalandı. 10 gün içerisinde 1599. sokağımızın parke taşı sökümü başlayacak ve akabinde asfalt serimine başlayacağız. Akşemsettin mahallemizin bütün sıkıntılarını bir bir bitireceğiz yine muhtarımızın bize 1532. Sokakta göstermiş olduğu bir alan var. Burada 8 metruk evimiz mevcut. Burası gerçekten hem mahalleye yakışmıyor, hem de mahalleye zarar veriyor. Maalesef buralar madde bağımlısı gençlerin meskeni olmuş. İstimlak edilmesi için Encümen kararımızı alacağız ve burayı yıkıp, Akşemseetin mahallemize park olarak kazandırmayı düşünüyoruz. Yaptığımız hizmetler hem Akşemsettin mahallemiz için hem de vatandaşlarımız için hayırlı olsun. “dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Tayyip Teber İzol ise şunları söyledi;”Eyyübiye Belediye Başkanımızın yükü çok ağır olduğu halde söz verdiği çalışmaları tamamlamaya çalışıyor. Bize vermiş olduğu park çalışmaları şuanda devam ediyor, en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır. Başkanımıza mahallem adına teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.