banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Evin önünde park halindeki otomobil çalındı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir otomobil kapının önünde çalındı.

Şanlıurfa’nın merkez Eyyubiye ilçesine bağlı Yenice mahallesinde Halil Aslan'a ait 01 RG 848 plakalı otomobil kapının önünde çalındı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen olayda Halil aslan adlı vatandaşa ait 01 RG 848 plakalı araç kapının önünde park halindeyken çalındı. Sabah aracının kapının önünde olmadığını fark eden Halil Aslan, durumu polise bildirdi.


Kim ya da kimler tarafından çalındığı bilinmeyen 01 RG 848 plakalı araç hırsızlar ile birlikte kayıplara karıştı. Aracın bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri her yerde hırsız veya hırsızları arıyor. Araç sahibi Halil Aslan da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile aracını arıyor.

ŞANLIURFA'DA HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI


Vatandaşlar araçlarını bile evin önüne park edemez duruma geldi. Hırsızlar ellerine geçen her şeyi adeta talan edercesine çalıyor. Öte yandan Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl'e gelen yerli ve yabancı turistlerin de arabalarına dadanan hırsızlar Şanlıurfa turizmini de olumsuz etkiliyor.Vatandaşlar emniyetin bu konuda daha duyarlı olması için Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN'nı  bu konuda daha duyarlı olmaları hususunda çağrıda bulundular.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.