banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Erkek Personel Yoğun Bakımda Kadın Hastayı Darp Etti İddiası


Personel ve hemşirelerin kötü muamelesine ve sözlü hakaretine maruz kaldığını belirten yoğun bakım hastası P.Y isimli kadın, yoğun bakımda görevli bir erkek tarafından darp edildiğini de belirtti. 
Konu ile ilgili olarak şikayetçi olan kadın, polise dilekçe ile başvurarak şikayetçi oldu.
P.Y isimli kadın hasta dilekçesinde şunları belirtti:

“Ben pankreas kanseri hastasıyım. 11.07.2020 günü saat 21.30 sıralarında fenalaştığımdan dolayı 112 marifetiyle Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek hizmet binasına getirildi. Yapılan ön tedaviden sonra genel yoğun bakım ünitesine yatışım yapıldı. 12.07.2020 günü ağrılarımdan ötürü bağırmam sebebi ile yoğun bakımda çalışan isimlerini Aynur ve seher olarak bildiğim ve ismini bilmediğim erkek personel tarafından sözlü hakarete maruz kaldım. Sonrasında bahsetmiş olduğum erkek şahıs sırtıma iki kez vurmak suretiyle beni darp etti. Ve sonrasında bana ‘Sen ne kadar terbiyesiz bir kadınsın, Allah belanı versin. Sürekli sorun çıkarıyorsun’ diyerek hakaretlerine devam etti. Ayrıca bu şahıslar orada bulunduğum sürede bakımımı yapmayıp, su dahi istediğimde vermediler” iddiasında bulunduğunu belirterek, beni darp eden ismini bilmediğim erkekte, Aynur, Seher olarak bildiğim şahıslardan şikayetçi ve davacıyım dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
D 4 yıl önce

Yazik saglikcilarin bunu yapmasi affedilmez.bu sahislarin tespit edilip cezalandirilmasi lazim