banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Erdoğan'ın İmzasıyla Çok Sayıda Görevden Alma ve Atama Yapıldı

İşte tüm atanan ve görevden alınan isimler...

ATAMA KARARLARI

Cumhurbaşkanlığından:
Karar: 2019/207
Yüksek Hakem Kurulu asıl ve yedek üyeliklerine, 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununun 54 üncü maddesi gereğince ekli listede yer alan kişiler seçilmiştir.
Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI
24/07/2019 TARİHLİ VE 2019/207 SAYILI KARARIN EKİ LİSTE
SNO    ADI-SOYADI    GÖREVİ
1    Uğur KIZILCA    Asıl Üye
2    Mevlüt Sadi SU    Yedek Üye
3    Alaaddin COŞKUN    Yedek Üye

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Çağıl Özge GÜRGEN, Fatih Burak İZCİ, Fatih SÜTÇÜ ve Sinem KAYA 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Embiya YILDIRIM ve Erhan EDİŞ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Fevzi YAVUZ, Mehmet Fatih ARSLAN, Nebile AKTAŞ, Ömer Bağrım BAYRAM ve Pınar ÇAĞLAR 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Ahmet Aykut AKTAŞ, Ahmet ŞAHİN, Burcu KOÇARSLAN, Cemal ULUSAL, Cumhur Kutay ERBAYAT, Elif KÖRGÜT, Hakan DOĞAN, Haşan Kuzey ÜNÜVAR, Kadir ÖZÇİFT, Kutluhan EKİCİ, Mehmet Melih KOÇAK, Melih Ünsal KAYA, Mesut SAYAR, Nazlı KOCA YILMAZ ve Zekeriya Sezgin BİRSURED 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Mustafa TAŞDEMİR, Mehmet ÖZTÜRK ve Şaban Fatih GÖKKAYA 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

LİSTENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.