banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Elektrik trafosu patladı, mahalle elektriksiz kaldı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi'nde elektrik trafosu patladı. Patlama sonucu adeta alev topu oluşurken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde trafo binasında çıkan yangında mahallenin elektriği kesilirken, mahalle sakinleri korku yaşadı.


Yangın, Şair Nabi Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, trafo binasında henüz tespit edilmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Trafodan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine ve elektrik dağıtım şirketine haber verdi.


Bölgeye gelen elektrik dağıtım şirketi elemanları yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı mahallenin elektriklerini kesti. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Yangın, mahalle sakinlerinin paniğine neden oldu. Yangın sonunda elektrik trafosu kullanılamaz hale geldi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.