banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

DEDAŞ’a Sert Çıktı! Tüm Bölgeyi Kaçak Kullanıyor Gösteremezsiniz


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 2019 yılı değerlendirme toplantısında gelen bir soru üzerine DEDAŞ’a seslenerek, Kaçak kullananların oranlarını öne sürerek tüm bölgeyi töhmet altına bırakmayın dedi.
Bir otelde düzenlenen basın toplantısında elektrik kesintilerinin nedeni ile ilgili sorulan bir soru üzerine konuşan İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Malumunuz olduğu üzere artık elektrik kesintileri kangren haline gelmiş durumda. Bu göreve geldikten sonra ve önceki dönemde yönetim kurulunda olduğumuz süreçte Zeynel Abidin Beyazgül Başbakanımızın başkanlığında her platformda şikayetlerimizi dile getirdik. Milletvekillerimize, bakanlarımızın olduğu süreçte bakanlarımız ifadede ettik. Biz bunu Bakanlar Kuruluna götürerek bölgede yaşanan kesintilerden bakanlarımızı haberdar ettik. Bizler enerji bakanımıza da ifade etti. elektrik kesintilerini hep bir kayıp kaçak oranına bağlayan kuruma sesleniyorum Buyurun kaçak kullanan kim varsa onun elektriklerini kesin. Toptan tüm bölgeyi kaçak oranı yüksek diye gösteremezsiniz dediğimizde bize şunu ifade ediyorlar bize 2021'e kadar süre verin biz altyapıyı güçlendireceğiz diyorlar” dedi.
şu andaki altyapı mevcut ihtiyacını karşılayamayacak durumda 80'li yıllardan kalma bir altyapıyla enerji verildiğine dikkat çeken İl Başkanı Yıldız,  Bakanlık nezdinde bunu dile getirdiklerini belirterek; altyapının bir an önce tamamlanarak gerek kırsalda gerekse Merkezde bu tür kesintilerin yapılmaması için çalışıyoruz. Hem bu dönemde de ikide bir elektrik şehir merkezinden kesilmesi bizi son derece Rahatsız etmekte. Milletvekillerimizin tamamı MKYK üyemiz, Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte bu sorunun takipçisi oluyoruz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.