banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Çocukları sevindiren haber: Karaköprü'de uçurtma şenliği var

Şanlıurfa Karaköprü belediyesince geleneksel hale getirilen ve her yıl 23 nisan haftasında yapılan geleneksel uçurtma şenliğinin sekizincisi bugün ilçenin mesire alanı bölgesine yapılacak.  bugün yapılacak olan 8. geleneksel uçurtma şenliğine  Belediye Başkanı Metin Baydilli, tüm çocukları ve ailelerini davet etti.

Karaköprü Belediyesi'nin 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle her yıl çocuklar için gerçekleştirdiği geleneksel uçurtma şenliğinin 8.'si bugün düzenlenecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki tüm çocukları ve aileleri uçurtma şenliğine davet ederken, çocukların eğleneceği güzel bir program olmasını diledi.

Başkan Baydilli, "Biz Karaköprü'müzdeki çocuklara değer veriyoruz ve onlar için programlar yapmaya özen gösteriyoruz. İlçemizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 8. kez düzenleyeceğimiz uçurtma şenliğimize tüm çocukları ve ailelerini davet ediyorum. Sürprizlerin, hediyelerin olacağı şenliğimizde çocuklar aileleriyle birlikte uçurtma uçuracak ve birbirinden eğlenceli etkinliklere eşlik edecek" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi 8. Geleneksel Uçurtma Şenliğinde uçurtmalar çocuklara alanda ücretsiz olarak dağıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Büyük başkan çocuklari düşünen baskan Karaköprü Nesibe Hatun IHL bahcesinden aylardir akan suyu hallet lütfen