banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN İbrahim Binici İslam Akademisi

Ceylanpınarlı 22 işçi mahkeme ile işe iade edildi

Mazbatası Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve başkanlığı düşürülen Abdullah Aksak’ın başkanlığı döneminde 150’ye yakın işçi çeşitli bahanelerle işlerinde haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarılmıştı. Haksız yere işten çıkarılan işçiler çareyi mahkemede bulmuştu.

22 İŞÇİ İŞE İADE EDİLDİ

Bugün görülmeye başlayan ikinci davada ise mahkeme işçileri haklı buldu ve 22 işçi daha işine iade edildi. İşçilerin avukatlıklarını ise İskender Atilla, Emir Atilla, Şükrü Yıldızoğulları, ve Mustafa Aygün üstlendi.

Bugün ise toplamda 24 işçinin davası görülürken, 22'si ise işe iade edildi. 2 işçinin davası da evrak eksikliğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.


GÖZLER FEYYAZ SOYLU’YA ÇEVRİLDİ!

İşçiler işe iade edildi edilmesine ancak gözler bu seferde Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çevrildi. Daha önceki mahkemelerde de kazanan işçilerden sadece bir kısmı işe geri alınmış, diğerleri ise işe alınmamıştı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun mahkemeyi kazanan 22 işçiyi işe geri alıp almayacağı Şanlıurfa kamuoyu tarafından merak ediliyor. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.