banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ceylanpınar TİGEM İşçi alımı için ilana çıktı

MUHTELİF İŞÇİLİKLERE AİT HİZMET SATIN ALINACAKTIR
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:
Genel Müdürlüğümüze bağlı Ceylanpınar TİM’de 2022 Yılı Teknik Eleman, Elektrikçi (Genel), Elektrikli Motor Bakım - Onarımcısı, Mekanik Bakım - Onarımcısı, Tornacı, Sondaj İşçisi, İnşaat Ustası, İnşaat İşçisi, Sıhhi Tesisat Ustası, Sıhhi Tesisat İşçisi ve Marangoz İşçiliklerine ait hizmet satın alınacaktır.
Konu ile ilgili Şartname Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’nda ve ilgili işletme müdürlüklerinde görülebilir. İstekliler, ihale dokümanını Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’ndan 300,00 TL karşılığında temin edebilirler. İhale kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak olup, istekliler teklif tutarının % 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecektir.
Kesin teminat ihale tutarının % 6’sı oranında olacaktır. Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde en geç 04/04/2022 Pazartesi günü saat 14.30’a kadar TİGEM Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir. İhale aynı gün ve saatte TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nde yapılacaktır. Geciken teklifler dikkate alınmaz. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, ihale TİGEM Alım Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır. Adres: TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Karanfil Sokak No: 62 Bakanlıklar/ANKARA Tel  : (0 312) 417 84 70 (5 Hat) Faks : (0 312) 417 78 39 3

YAĞMURLAMA SULAMA VE TAŞ TOPLAMA İŞÇİLİĞİNE AİT  HİZMET SATIN ALINACAKTIR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:
Genel Müdürlüğümüze bağlı Ceylanpınar TİM’de 2022 yılı II. Grup (Gümüşsu, Gökçayır, Karataş - Akrepli) Yağmurlama Sulama ve Taş Toplama İşçiliğine ait hizmet satın alınacaktır.
Konu ile ilgili Şartname Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’nda ve ilgili işletme müdürlüklerinde görülebilir.
İstekliler, ihale dokümanını Genel Müdürlüğümüz Ticaret Daire Başkanlığı’ndan 300,00 TL karşılığında temin edebilirler. İhale kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak olup, istekliler teklif tutarının % 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecektir. Kesin teminat ihale tutarının % 6’sı oranında olacaktır. Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde en geç 07/04/2022 Perşembe günü saat 14.30’a kadar TİGEM Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir. İhale aynı gün ve saatte TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nde yapılacaktır. Geciken teklifler dikkate alınmaz. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, ihale TİGEM Alım Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.