banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Ceylanpınar'da Sınır Mahalleleri Boşaltılıyor mu?

Türkiye'nin Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden başlatmayı planladığı sınır ötesi hareket için tüm hazırlıklar tamamlanırken, Sosyal medyada, "Ceylanpınar İlçesinde sınıra yakın mahallelerin 36 saat içerisinde boşaltılması yönünde Şanlıurfa Valiliğinin kararı olduğu" dair iddialar ortaya atılması üzerine Ceylanpınar Kaymakamlığından açıklama geldi.

konu ile ilgili olarak kaymakamlık web sitesinde yazılı olarak yapılan açıklamada iddiaların yalan olduğu açıklandı. Bu tür haberlere itibar edilmesini isteyen kaymakamlık, Muhtemel sınır ötesi harekat kapsamında alınacak tedbirlerle ilgili açıklamaların Şanlıurfa Valiliği ve Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaların dikkate alınmasını istedi.

İŞTE CEYLANPINAR KAYMAKAMLIĞINDAN YAPILAN O AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında yer alan “Ceylanpınar İlçesinde sınara yakın mahallelerin 36 saat içerisinde boşaltılması yönünde Şanlıurfa Valiliğinin kararı olduğu”  yönünde yapılan haberler asılsız olduğundan, bu tür haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Muhtemel sınır ötesi harekat kapsamında alınacak tedbirlerle ilgili açıklamaların Şanlıurfa Valiliği ve Ceylanpınar Kaymakamlığı resmi web sayfaları ile sosyal medya hesaplarından takip edilmesi gerekmektedir. 
Kamuoyuna ve vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.