banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Tekağaç

Ceylanpınar'da neler oluyor? Belediye yazılı açıklama yaptı

Ceylanpınar ilçe Belediyesi'nde işten çıkarılan 86 işçinin bir kısmı  toplu intihar girişiminde Bulmuşlardır. Işlerin intihar girişimi ilçe Kaymakamı tarafından durdurulamayan C devreye şanlıurfa Valisi Abdullah Erin girmişti. 

Intihardan vazgeçiren işçiler için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu haberler edilince komisyon kurularak Bu işçilerin durumu masaya yatırılması kararlaştırılmış. 

Konuyla ilgili olarak ilçe belediyesi sessizliği bozdu işçilerin işten çıkarılma nedeni ise şu şekilde açıkladı:

Ceylanpınar kamuoyuna:

Göreve başladığımız ilk günden beri sürekli dile getirdiğimiz gibi belediye bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz ile Ceylanpınar’mıza güzel hizmetler yapmak için birlikte çalışma çağrısı yapmıştık. Görevini yapan arkadaşlarımızla yola devam edeceğimizi defalarca dile getirmiştik ancak geçen zaman zarfında bütün iyi niyetli girişim ve uyarılarımıza rağmen gerek temizlik biriminde gerek belediyemizin diğer birimlerinde çalışan bazı arkadaşlarımız işlerini laiki ile yapmadıkları görevlerini sürekli aksattıkları tespit edilmiştir. Vatandaşa tepeden bakan görevlerini sürekli aksatan bir anlayış sergiledikleri ve temizlik hizmetlerini sürekli aksattıkları çöpleri gerektiği gibi toplamadıkları halktan gelen yoğun talep ve şikayetler neticesinde hiçte istemediğimiz bazı kararlar almak zorunda kaldık. Dışarıdan provokatör bir grup tarafından yönetilen bu arkadaşlar ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.