banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Ceylanpılar’da İşten Çıkarılan İşçiler İçin Flaş Açıklama


Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde 31 Mart seçimlerinden sonra 15 kadar işçi işten çıkarılmıştı. Tüm eylemlerine rağmen işe geri alınmayan işçiler için önemli açıklama yapıldı.
Partisinin 2019 yılı değerlendirme toplantısında konu ile ilgili gelen bir soru üzerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Mazbatası YSK tarafından elinden alınan eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın işten çıkardığı işçilerin geri geleceğini belirterek, “haksızlığa uğrayan kim varsa biz onların yanında olacağız” dedi.

İşçilerin gri dönmelerine yönelik çalışmaların devam ettiğini açıklayan il başkanı Bahattin Yıldız, açıklamasında şunları dile getirdi: “Ceylanpınar malumunuz olduğu üzere Yüksek Seçim Kurulunun orada önceki belediye başkanımız ile ilgili almış olduğu bir karar vardır. 18 yaşından küçükken yaptığı bir suçun ortaya çıkması ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu mazbatasını iptal etti. belediye meclis üyeleri içerisinde iki dönem Belediye meclis üyeliği yapan bir arkadaşımız tüm meclis üyelerimizin katılımıyla yapılan seçimlerde yüksek bir oranla 1. turda yeni belediye başkanı seçildi. Şimdi bundan böyle işten çıkarılan bu işçi arkadaşlarınızı bulacağız. İşte çıkarılma sebeplerinin neler olduğuna bakacağız. Haksızlığa uğrayan kim varsa biz onların yanında olacağız. Bunu bilmenizi istiyorum. Çalışmalar şu an devam ediyor. Geri dönüşmelerini İnşallah sağlayacağız'' dedi.
 Gönül belediyeciği yapmanın bambaşka olduğunu dile getiren İl Başkanı Yıldız, Her zaman belediyecilik anlamında altyapı üstyapı yaparsınız. Ama sosyal belediyecilik, Gönül belediyeciliği apayrı bir şey. Vatandaş seçimden seçime hatırlanmamasını istiyor. Bizler de her zaman ve her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz” diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.