banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Can Veren Pervaneler'i Şanlıurfalılara Anlatacak

Müstekil Sanayiciler ve İşadamları (MÜSİAD) Şanlıurfa şubesi tarafından organize edilen ve Karaköprü Belediyesi tarafından desteklenen konferan 5 Mart Perşembe günü Urfa City AVM konferans Salonunda düzenlenecek olan programda Avukat ve Televizyon programcısı Hayati İnanç Can Veren Pervaneler'i anlatacak.

Akşam saat 18.30 gibi başlayacak olan program ile ilgili duyuru yapan MÜSİAD il temsilciliği, tüm şanlıurfalılara programa davet ederek; "sosyal sorumluluk projesi kapsamında Edebiyatçı -Yazar Sayın Hayati İnanç'ın yarın saat 18:30'daki konferansına iştiraklerinizden onur duyacağız" denildi.

HAYATİ İNANÇ KİMDİR?

Denizli, 1961 doğumlu.
İstanbul Hukuk 1984 mezunu.
Avukatlığın yanısıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yaptı.
“En değerli iş insana yatırım” inancında.
Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmak hayat tarzı.
TRT de “Can Veren Pervaneler” programını hazırlayıp sunmaktadır.
Aynı isimle 5 kitap neşretti.’;

Her Türk erkeği günde usta işi bir gazel okumalıdır ve her Türk erkeğinin ezberinde 10 beyt yer almalıdır. Sayfamız bu inançla hazırlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.