banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Büyükşehir Viranşehir’de Asfalt Çalışmalarına başladı

Fen İsleri Daire Başkanlığı ekiplerinin Siverek, Suruç ve Birecik’te sürdürdüğü asfalt serim çalışmalarının ardından sıcak asfalt hizmeti, bu kez Viranşehir’de yoğunlaştı. 

BÜYÜKŞEHİR'DEN 13 İLÇEYE EŞİT HİZMET ANLAŞIYI

Şehrin dört bir yanında yeni yol açma ile asfalt çalışmasını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri; merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her ilçeye eşit hizmet götürmek gayreti ile yaptığı çalışmalara Viranşehir ilçesinde devam ediyor.  Yıpranan ve alt yapısı tamamlanarak asfalt serim işlemlerine hazır hale getirilen yolları asfaltla buluşturarak kış aylarında vatandaşların rahat yolculuk yapmalarını sağlıyor.

VİRANŞEHİR'İN CADDELERİ ASFALT YOLLARLA ÖRÜLÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Fen İsleri Daire Başkanlığı ekipleri, Viranşehir ilçesinde bulunan Yeni Hastane Caddesi ve Yenişehir Mahallesi 20, 21. Cadde ve muhtelif sokaklarında asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

VİRANŞEHİR KENT PARKI BÜYÜKŞEHİR İLE YEŞİLLENİYOR
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Viranşehir’de yapılacak dev parkta çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri altyapısı tamamlanan parkta ağaç dikim çalışmalarına başladı.  

İlçenin Yenişehir Mahallesinde Tren yolu olarak bilinen alanda 71 dönümlük alan üzerinde yapılan Kent Park hem görüntüsü hem de konumu ile Viranşehirlilere rahat bir nefes aldıracak.

Tamamlandığında ilçenin en büyük parklarından biri olacak Tren Yolu Parkı, 7'den 70'e herkese hizmet verecek. İçersinde sosyal ve spor alanlarıyla, estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıracak yeşil alanı ilçeye kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e Viranşehirliler teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.