banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Büyükşehir'e Yeni Daire Başkanı Atandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı hali hazırda Gençlik Spor Müdürü Şube Müdürü olarak görev yapan Ahmet Dedeoğlu atandı.
Dedeoğlu'nun dai,re başkanlığına atanmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından yaqptığı açıklamada Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiğini belirterek şunları yazdı: "Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini bizlere uygun gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımıza teşekkür ederim. Güzel dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. Rabbim Gençliğimize, şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah."

Kısa bir süre önce kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bugüne kadar Sivil Toplum Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını yürüten Murat Müjdeji vekalet ediyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.