banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Büyükşehir Akçakale Yolunda Konforlu Ulaşımı Sağladı

 

Kent genelinde yeni yollar alternatif bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa-Akçakale yönündeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla 30 metre olan yolu 50 metreye çıkararak güzergâhı kullanan sürücülerin ve bölge halkının rahat bir nefes almasını sağladı.

Şanlıurfa - Akçakale yolunda 55 yapının kamulaştırma işlemlerini tamamlayarak kamulaştırması yapılan yapıların yıkımını gerçekleştiren ve bu alanları yola dâhil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yolu büyük oranda genişleterek trafik akışını önemli ölçüde rahatlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekiplerinin sıcak asfaltla buluşturduğu güzergahta park ve bahçeler daire başkanlığı ekiplerinin peyzaj çalışması ve refüj ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge farklı bir görünüme kavuşurken modern ışıklandırma çalışmalarıyla da trafik akışı daha güvenli hale getirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.