banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Buğday Hırsızlarına Polis Baskını

İlçede iş yeri ve kurumdan hırsızlık olayının faillerini tespit etmeye yönelik çalışma yapan  Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri hırsızlık zanlıların M.C ve A.Ö  isimli şahıslar olduğunu belirledi.

Zanlıları yakalamak için düğmeye basan ekipler Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde M .C isimli şahsın evine baskın yaptı.

Ekiplerin evde yapmış olduğu geniş çaplı aramalarda 8 parça süs eşyası, 1 adet yan keski, 1 adet Hera marka 140761 seri numaralı otomatik tüfek ve 5 adet kartuş el konuldu. Aramalarda  M .C isimli şahsın beyanında bir  isyerinden çalınan 2 çuval buğdayı ise A.O  isimli şahsa süs eşyalarının bir kısmını H.A şahıslara

sattığını tespit etti.

Şahsin beyanı üzerine operasyonu genişleten ekipler  H.A isimli şahsın evinede operasyon düzenledi.Evde yapılan aramada  1 adet plakasız şasesi kazıntı Motosiklet ve 7.9 gram Eroin ele geçirildi.

M.C ve A.Ö  isimli şahıslar İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık suçundan  gözaltına alındı. İlçede  suç ve suçlulara yönelik Emniyet Müdürlüğünün operasyonları sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.