banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bu araç nasıl buraya çıktı? Gören şaştı kaldı

Olay, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Üçkuyu Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sabah gün ağrımı ile beraber yoldan geçen Mahalle sakinleri ve vatandaşlar, henüz kime ait olduğu tespit edilmeyen hafif ticari bir aracın elektrik direğine dik bir şekilde yaslanmış halde gördü.

Vatandaşlar aracın o halini cep telefonu kamaralarına çekerek, sosyal medyada paylaştı. Karayolundan yaklaşık 50 metre uzaklıkta, elektrik direğine çıkan araçta büyük bir hasar olmaması da dikkat çekti.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Urfada 17 kisilik ortaokul servislerinde 38 kisi tasinmasi, konunun defalarca yazili olarak yetkililere iletilmesine ragmen kimsenin umurunda olmamasi kadar ilginc degil

Avatar
Hüsrev 4 yıl önce

Benim cocugumun servisi de 10 kisiyi ayakta götürüyodu. Uyayinca " kime şikayet edersen et" deyince şasirmıstim çünkü Ankara da degil ayakta yolculuk, serviste1 koltuğun kemeri bozuk diye ceza yazardi polisler. Urfada defalarca sözlü ve yazili sikayet ettim. Kimsenin umuru olmadi. Baktim Urfa polisinin caza yazma yetkisi/ iyeti yok cocugu okuldan aldim. Servisci hakliymis artik 51 kisi biniyor tek minibuse, tavuk kümesi gibi tasiyor. Iyi tasimalar...

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Urfada cocuk sadece basına birsey gelirse degerlidir