banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Bozova'da  arazi anlaşmazlığa: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı. Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kırsal Kayagözü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayagözü Mahallesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Meydana gelen kavgada H. H. , A. H., M.H., M. H., S. H. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan 112 acil  sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan  ilk müdahalenin ardından yaralılar Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olan Hasan H., yapılan müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.H.H.,burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma olaya karışanları belirlemek için geniş çaplı çalışma başlattı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.