banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bozova'da kahreden boğulma haberi: 3 ölü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Barajı Gölü’ne giren 2 kadın, ırmak sularında gözden kayboldu. Olay yerine gelen su altı ekipleri, kadınların cansız bedenini sudan çıkardı. Öte yandan daha sonra hastaneye kaldırılan çocuklardan beri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Arıkök Mahallesi’ne piknik yapmak için giden 2 aile piknik yaptıkları sırada Atatürk Barajı Gölü’ne girdi. Bir süre sonra suda çırpınan çocukların yardımına anneleri yetişti. Çocuklar çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Çocukları için suya giren anneler, gözden kayboldu. Hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Su altı polisleri, yaptıkları çalışma sonucunda Nimet Yıldırım ve Sıdıka Beden’in cesetlerine ulaşarak sudan çıkarttı. Cenazeler, hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.