banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Birecik'te trafik kazası: 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Birecik ilçesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet K.'nin kullandığı 42 RF 514 plakalı otomobil, Mustafa Ç.'nin kullandığı 27 YR 970 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Zehra K., Fatma K., Abdullah K., Mehmet Eren Ç., Fatoş Ç. ve İrem Ç.,yaralandı. Haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi.112 sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Birecik ve Suruç'taki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Birecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.