banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

BİRECİK KIRSAL YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan sathi asfalt çalışması devam ediyor. Birecik’te ilçeye bağlı kırsal yollarda sathi asfalt çalışması ile ilçenin yol standardı yükseliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallerde yürütülen sathi asfalt, asfalt öncesi reglaj ve astar uygulama çalışmaları devam ediyor.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirten kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlar yollarının eskisine nazaran daha modern ve konforlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Birecik kırsal mahallelerinde Baraj yolu, Altınova, Çiftlik mahallerinde Sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamlarken Uğurcuk, Aşağı İncirli, Yukarı İncirli, Bentbahçesi, Bozdere mahallelerinde ise asfalt öncesi reglaj ve astar uygulama çalışmalarını yürütüyor.

Çalışmalar tamamlandığında mahalle sakinleri 52 köyün kullandığı yolu daha rahat bir şekilde kullanarak yazın toz kışın ise çamur derdinden kurtulmuş olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.