banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Belediyeler Harekete Geçti! Urfa!da Kar Alarmı!

Karaköprü Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinde etkisini gösterecek olan kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı. Ekipler 24 saat nöbet tutacak. 

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediyesi, meteoroloji verilerine göre bu gece başlayacak olan kar yağışının çileye dönüşmemesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. 

Ekipler; 1 kar küreme, 3 adet greyder, 5 kepçe, 6 traktör, 5 pikap, 2 solüsyon serpme aracı ve 120 personelle karın ilçede hayatı olumsuz yönde etkilenmemesi için hazır şekilde beklemeye başladı.

Karla mücadele ekibinin 24 saat görev yapacağının altını çizen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Meteorolojinin kar uyarısı doğrultusunda Karaköprü Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık. Ekibimiz özelikle kritik cadde ve sokakların açık tutulması için 24 saat esasına göre görev yapacak. Vatandaşlarınızın mağdur olmaması ve evlerine güvenle ulaşabilmeleri için biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda sürücülerin de duyarlı olmasını istiyoruz. Biz Karaköprü Belediyesi olarak hazır kıta bekliyoruz” dedi.

Başkan Metin Baydilli, kar yağısında oluşacak olumsuzluklar durumunda vatandaşların 444 9 657 numaralı beyaz masa hattını arayabileceklerini sözlerine ekledi.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE ALRMA GEÇTİ

Bu gece yapmaya başlayan ve gece saatlerinde şiddetini artırması beklenen kar yağışı ile mücadele etmek üzere Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi de karla mücadele için ekiplerini hazır bekletiyor. Belediyenin resmi web sayfasından yapılan açıklamada; "Meteoroloji verilerine göre bu akşam saatlerinde ilimizde kar yağışı beklenmektedir. Ekiplerimiz karla mücadele için hazır olarak beklemektedir." denildi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ DE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Kuş Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ekipler ve iş makinlerein hazır olduğunu belirterek; "Siz hazırlıklı olun, biz hazırız." dedi.

Belediyede hazır bekletilen ekiplerle  şikayetin geldiği bölgelere acil bir şekilde müdahelede bulunulacağını açıklayan Başkan Kuş; "Olası kar yağışına karşı ekiplerimiz teyakkuz halinde olacak. Kar yağışının olumsuz etkilerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları önem arz etmektedir. Oluşabilecek aksaklıklar için 444 03 63 numaralı telefon hattımız vatandaşlarımızın hizmetinde olacak." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.