banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Belediye Başkanlarından Hayrat Yardım’a Ziyaret

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette faaliyet katlarını  gezen BEYAZGÜL sırasıyla yetim giyim mağazası, Diş tedavileri ve Sağlık muayeneleri katını, Eğitim katını Psikososyal Odalarını ve çok amaçlı salonları ziyaret etti.

Burada görüşlerini aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL; “Bu merkezde herşey düşünülmüş deyip emeği geçen herkesi tebrik etti, Burada yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Abdullah TOPRAK bu merkezdeki projeler hakkında bilgi verdikten sonra. Halı hazırda 1000 kayıtlı ailemizin 700 tane yetim çocuğuna 30’dan fazla gönüllü diş hekimi, doktor ve psikologların katılımıyla diş tedavisi, genel muayene ve psikososyal terapilerin olduğunu İfadelerine yer verdi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Abdullah TOPRAK, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.