banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Belediye Başkanı Kuş 'tan Öğrencilere:  Tüm sıkıntılarınızda yanınızdayım!


Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Eyyübiye’deki kitap otakları ve gençlik merkezleri de üniversiteye hazırlanan öğrencilerin mekânı haline geldi. Eğitim materyallerinden, öğretmen desteğine kadar her türlü ihtiyaçları karşılanan öğrencileri ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, öğrencilerle bir aile olduklarını, her türlü sıkıntılarını çözmede yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Kuş, “Eyyübiye’de ders çalışma mekânları, dershane imkânları yoktu. Hem gençlik merkezleri hem kitap otakları yapacağımıza dair söz vermiştik. Uzun bir süredir gençlere eğitim noktasında ciddi destekler verdiğimize inanıyoruz ve inşallah bu desteği de sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra Batıkent TOKİ, Asya Mahallesi, Ruha Mahallesi ve Yenice’de yeni kitap otakları açıyoruz. İnşallah gelecek hafta itibariyle temelini atıyoruz” diye konuştu.

Öğrencilerin her türlü talep ve sıkıntılarını çözmede yanlarında olduklarının yineleyen Başkan Kuş, “Gerçekten de Türkiye’de ve dünyada nesiller değişmeye başladı. Örf ve adetlerini unutan nesiller ortaya çıkmaya başladı. Benim size tavsiyem, eğitimden ve her şeyden önce gelen aileye, anneye, babaya saygıdır. Kardeşe saygıdır. Anne babanıza, kardeşinize saygı gösterip, sevginizi onlarla paylaşırsanız emin olun eğitim noktasında da yüzde yüz faydasını görürsünüz” dedi.

Öğrencilerin sıkıntı ve sorunlarını rehber hocalarıyla paylaşmalarının önemine dikkat çeken Başkan Mehmet Kuş, sürekli öğrenciler ve belediyenin eğitim mekânlarıyla irtibatlı olan Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kaya’nın da tecrübeli bir eğitimci olduğunu ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: Sorun ve sıkıntılarınızı İsmail Hoca ile de paylaşın. İsmail Hoca da gerçekten donanımlıdır. Hem eğitim noktasında hem de yürüyeceğiniz her yolda size ışık tutacağına inanıyorum. Size olan sevgisine, eğitime olan aşkına biz şahidiz. O yüzden kendisini yanımızda tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kendisinden razı olsun.

Sınava kadar bir aile duygusuyla hareket edeceklerini, sınavlardan sonra da bu bağı sürdürmek istediklerini dile getiren Başkan Kuş, “Bizler sizleri sahipleneceğiz, sizler de bizlere güvenin. Ne sıkıntınız varsa yanınızda olacağımızı bilin. Şu anda çok önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Bu süreci de her anlamda sıkıntısız geçirmek zorundasınız. Bizler de inşallah her sıkıntınıza derman olmaya çalışırız” diyerek, öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmasının ardından öğrencilerin taleplerini dinleyen ve sorularını cevaplayan Başkan Kuş, teneffüs saatinde de onlara tatlı ikram etti ve birlikte çay içerek sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.