banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Bayık Hizmetin Adresi Ak Parti’dir

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde AK Parti İlçe Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile kapı kapı dolaşıp destek isteyen Bayık, kırsal mahalle temaslarını sürdürüyor. Kadıkent, Yeni Doğan ve Barğaç kırsal mahallelerinde seçmenlerle buluşan Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, 2009 yılından beri yaptığı hizmetlerin yer aldığı kitapçık ile yeni dönem için hazırladığı; içinde yeni projelerin yer aldığı broşürleri dağıttı.

Yapılan hizmetlerin yapılacaklar için güvence olduğunu, hizmetlerin aksamadan her noktaya ulaştığını kaydeden Bayık ‘Çalışma hayatım belediyecilik yapmakla geçti. Bunun son 10 yılını Hilvan’da belediye başkanlığı yaptım ve bu süreçte yapılan hizmetler ortadadır. Bu hizmetleri gerçekleştirirken elbette tek başıma yapmadım. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere 17 yıldır iktidarda olan AK Parti ve hizmete gönül vermiş yol arkadaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı hizmetleri devam ettirmek için elbette güçlü bir lidere ve iktidara ihtiyaç vardır. Bu nedenle, diğer siyasi partilerin hayata geçirebilecekleri bir projeleri yaptırım güçleri yoktur. Vaat ettiği projeleri hayata geçirebilecek tek parti vardır o da AK Partidir. Bunun için kapı kapı dolaşıp herkese ve her kesime ulaşıp projelerimizi tanıtıyoruz. Gittiğimiz her yerde bizi büyük bir teveccühle, samimiyetle karşılayan tüm vatandaşlarımızın desteklerini esirgemeyecekleri inancındayım. Yeni bir Hilvan, Yeni Bir Yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.