banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Başkan Beyazgül: Güveninize layık olacağım

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Zeynel Abidin Beyazgül, teşekkür mesajı yayınladı. 
AK Başkan Av. Beyazgül mesajında, başta kendisini aday gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek olan partililere ve oyları ve duaları ile destekleyen Şanlıurfalıların güvenine layık olacağını söyledi.

Milletimize efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik

Yerel seçim tarihinin belirlendikten ve Yüksek Seçim Kurulunun açıklamasından hemen sonra İl Teşkilatı ve sevenleriyle istişare ederek çalışmalara başladığını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Mümkün olduğu kadar ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül kalmamıştır diye düşünüyorum. Şanlıurfa’mızın il genelinde en ücra köşelere kadar gidip insanlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. Tabiki yapılması gerekeni ilk fırsatta yapmaya gayret edeceğiz. Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; biz milletimize efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Başta şahsımı aday gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek olan partililere, oyları ve duaları ile destekleyen Şanlıurfalıların güvenine layık olacağım inşaallah” dedi.


Seçim sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen kadim kentin şanlı evlatlarına minnet borcu olduğunu belirten AK Başkan Beyazgül “ Onlara layık olmaya çalışacağız. Bizlere inanan, güvenen hemşehrilerimize bu güvenini ve inancını boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız. Seçim süresince ulaşamadığımız, elini sıkamadığımız gönlüne dokunamadığımız vatandaşlarımızın hepsine tek tek gideceğiz. Yine bu süreçte sağduyulu davranan tüm adaylarımıza da teşekkür ederim. Kazananın Şanlıurfa olduğunun bilincinde olup 2 Milyon vatandaşımızı kucaklayıp hep birlikte daha modern ve daha yaşanılabilir bir Şanlıurfa için kolları sıvayacağız. Son olarak yine destan yazan hemşehrilerimize bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. 
 

Anahtar Kelimeler:
Sanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.