banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak


Uyuşturucu bağımlılığına karşı uyarıcı niteliğinde çekilen filmin gala gecesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her zaman gençlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyleyerek: “Kendi imani değerlerimize dönmemiz lazım. Kendi inancımızı doğru yaşamamız lazım” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK) Temsilciliği tarafından düzenlenen ve oyun bağımlılığını konu alan 'Game Of Türkiye' kısa filmin gala gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Gala gecesine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Faruk Bayuk, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yeşilay, Kızılay ve ÜNİAK Temsilci ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞAN BEYAZGÜL: GENÇLERİMİZ ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMELİ
Programda gençlere seslenerek bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlerin zaman kavramını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Gençlerin özellikle toplumsal bilinçlenme konuları üzerinde her geçen gün kendilerini daha da geliştirdiğini belirten Başkan Beyazgül, "İnsanlık olarak hayatımızın her anını iyi değerlendirmeliyiz. Bağımlılık hayatımızda doğru yaşamamıza engeldir. Beynimizi tutsak edip farklı bir hayata götürmedir. Dünyada insanların beyinlerini esir etmek isteyen bir güç var. Oyun bağımlılığı da bunlardan biridir. Neden her gün yeni bir güncelleme ile karşımıza çıkıyorlar. Peki bizi bundan kurtaracak ne var; inancımız var. Kendi imani değerlerimize dönmemiz lazım. Kendi inancımızı doğru yaşamamız lazım. Eğer dünyaya bir kere geliyorsak bunu yapmak zorundayız. Zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Gençlerimizin işte bunu hatırlatacak çalışmaların tümünde kendilerine destekçi olduğumuzu belirtiyor ve kısa filmde emeği geçen tüm genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise "Sosyal medya hepimizin etkilendiği bir dünya. Sosyal medyaya daha çok zaman ayırırken, aile ilişkilerimizden maalesef uzaklaşmaya başladık. Bu yine maalesef kendi çocuklarımıza sirayet etmeye başladı. Bunun önüne geçebilmek için muhakkak suretle ailemizle daha çok zaman geçirmeliyiz. Bağımlılık çocuklarımıza zarar veriyor. Bunun önüne geçebilmek için ikili iletişimlere önem vermeliyiz" diye konuştu.
Milletvekili Zemzem Gülender Açanal da, AK Parti hükümetinin gençlere her zaman önem verdiğini dile getirdi. Açanal, 17 yıllık AK Parti döneminde gençleri yakından ilgilendiren bir çok projelerin hayat bulduğunu söyledi.
Program daha sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin konuşması ile devam etti. Baydilli konuşmasında gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için bu tür hizmetlere ağırlık verdiklerini dile getirdi.
Gala gecesinde AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Psikolog Mehmet Salih Saraç 'Teknoloji Bağımlılığı', Yeşilay Psikolog Fatih Can Öncü ise 'Günümüzde Bağımlılık'  konu alan sunumlar gerçekleştirdi.
Gecede daha sonra Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezince oluşturulan Engelli Semazen ve İlahi Grubunun dinletileri yer aldı. Program film yapımında emeği geçen isimlere plaketler verilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.