banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Baydilli’den Esnafa Teşekür Ziyareti 

31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile tekrardan Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Metin Baydilli, esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

 Halkla her zaman iç içe olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart yerel seçimleri sonrası esnafa teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret eden Başkan Baydilli, yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Baydilli'ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da eşlik etti. 

Esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart seçimlerinde verdikleri destek ve duaları için çok teşekkür etti. 

Başkan Baydilli esnaf ziyareti sonrası şunları söyledi:  "Esnafımızı seçimden önce olduğu gibi seçim sonrası da ziyaret ettik ve her zaman ziyaret etmeye, dertleriyle dertlenmeye ve sorunlarının  çözümü noktasında yardımcı olmaya devam edeceğiz. Onlar bize inandı, güvendi ve bize verdikleri oylarla Karaköprü'ye hizmet etme fırsatı verdiler. Biz de onlara mahcup olmamak için gece gündüz çalışacağız ve ilçemize hizmet edeceğiz. Tüm esnafımıza ve Karaköprülü hemşerilerimize teşekkür ediyorum." 

Öte yandan Başkan Baydilli'nin esnafa teşekkür ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.