banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Rafael Karaköprü’de İsmar tepkisi Haseki Mehmet Kaya

Barış Pınar'ı ile Özgürlüğe Kavuşan Halka İHH'dan Gıda Yardımı

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı öncülüğünde başta İHH İnsani Yardım Vakfı olmak üzere Sivil Toplum kuruluşları bölgeye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. 

Son olarak Suriye-Telebyad'ın Suluk beldesinde yaşayan halka battaniye, su ve ekmek yardmında bulunan STK temsilcileri ayrıca halkın temel ihtiyacı olan bebe maması, bebek bezi gibi tem ihtiyaç malzemelerinin eksikliğine dikat çektiler.

HALKIN YARDIMA İHTİYACI VAR

Bölgedeki insani yardım çalışmalarına katılan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila,Kardeş Suriye halkının yardımlarımıza ihtiyaçları olduğunu belirtti.

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Şanlıurfa Temsilcisi Atila açıklamasında şunları söyledi: "AFAD organizasyonu ile bugün Suriye-Telebyad'ın Suluk beldesinde STK larımızla beraber bölge halkına gıda, battaniye, su, ekmek yardımlarında bulunduk. 
İHH olarak ayrıca halka ücretsiz ekmek dağıtabilmeleri için Suluk Belediyesi fırınına un yardımında bulunduk. Bölge halkının yardımlara çok muhtaç olduğunu gözlemledik. Özelikle Gıda, battaniye, un, hijyen paketi, bebe maması, bebek bezi gibi tem ihtiyaç malzemeleri gerekiyor. Bağışçılarımıza teşekkür eder ve desteklerini devam ettirmelerini istirham ederiz. Kardeş Suriye halkının yardımlarımıza ihtiyaçları çoktur. görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu gönüllü çalışmalarda emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.