banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakan Özer Urfa'daki Olayı Canlı Yayında Anlattı: Öğrenciler Toz Toprak İçinde Oynuyordu

Mahmut Özer, Şanlıurfa'da neden müdürlere fırça attığını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürü ile arasında yaşanan tepki gören tartışmayla ilgili "Öğrenciler tozun toprağın içerisinde oynuyordu, üzüldüm" dedi
Şanlıurfa'da okulları ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ile birlikte Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'na gitti.

MÜDÜRLERİ FIRÇALADI, ÖĞRETMENLER TEPKİ GÖSTERDİ
Okul bahçesinde gördüğü bakımsızlık karşısında sinirlenen Bakan Özer, önce okul müdürü sonrasında ise Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'u fırçaladı.

Yaşanan bu anlar öğrencilerin karşısında gerçekleşirken, olaya ilişkin öğretmenler tepki gösterdi.

BAKAN ÖZER, OLAYI CANLI YAYINDA ANLATTI

Bakan Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ÖĞRENCİLER TOZUN TOPRAĞIN İÇERİSİNDE OYNUYORDU, GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM"
"Şanlıurfa aslında çok spontane bir şeydi. Normal rutin bir konuşmanın içerisini cımbızlayıp servis etmişler. Orada çok geniş bir alan vardı. Öğrenciler tozun toprağın içerisinde oynuyordu. Biz oraya saha yapabiliriz. O görüntüyü görünce ben de üzüldüm. Amacımız il milli eğitim müdürünü veya okul müdürümüzü kırmak değil."
Kaynak: Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.