banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Avukat Tokdemir Cihannüma Urfa Şubesi Konuğu Oldu

Şanlıurfa'da bir özel otelde düzenlenen programın açılışında konuşan Cihannüma Şanlıurfa Şubesi Başkanı Eyyüp Azlal, "büyük oyunların oynandığı İstanbul seçimleri ile ilgili olayın içerisinde olan seçimleri bire bir takip eden  Av.Serdar Tokdemir'i ağırlıyoruz. Avukat Tokdemir, seçim gecesi yaşananları Seçim izleme merkezinde takip eden avukatlardandı. onun anlatacakları elbette önemli" dedi.
Daha sonra söz alan Avukat Serdar Tokdemir, İstanbul seçimleri gecesinde yaşananları bir bir anlattı.

Kendilerine ilk ulaşan sonuçlarda sayın Binali Yıldırım' ın az fir farkla seçimi önde bitirdiği bilgisine ulaştıklarını dile getiren Tokdemir; "Sayın Binali Yıldırım'ın önde olduğuna dair bilgiler sandık müşahitleri tarafından Ak Parti izleme merkezine ve oradan da  hukukçular merkezine ulaşıyordu. gece saatlerine kadar bu şekilde devam eden sonuçlar gecenin bir yarısında bir anda işler tersine döndü ve Ekrem İmamoğlu'nun öne geçtiğini gördük" diye konuştu.

Tokdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Fakat saatler  ilerleyince bu oy sonucunun İmamoğlu lehine döndüğü bilgisi Tartışmalara sebep oldu. burada İstanbul sadece sandık müşahitlerinin usulsüz uygulamaları sonucunda mağdur edilmemiş uluslararası bir operasyonla karşı karşıya kaldığını çok geç öğrenmişti. Bunun bir benzerini yakın zaman önce Amerika Birleşik Devletlerinin seçimlerinde de yaşanmıştı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.