banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Akçakale'de Kaçak Sigara Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına alındı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında 3 tırda yapılan aramalarda toplamda 2 Bin 483 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Operasyon kapsamında kaçakçılıkla ilgisi bulunduğu şüphesiyle 5 kişi gözaltına alındı.

Operasyonla ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
1.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 02 Ocak 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Akçakale İlçesi mülki sınırları içerisinde, (6) adet tır’da yapılan aramada; araçların değişik yerlerine yapılmış zula bölmelerinde toplam (2.483) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 
2.    Söz konusu olay ile ilgili, toplam (5) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup adli soruşturma devam etmektedir.
3.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.