banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Akbaş Erdoğan'a Seslendi: Ailenizi ülke yönetiminden uzak tutun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'aulaşması durumunda ona, Ailenizi geri çekin, bizi siz yönetin derdim. Tek başınıza yönettiğiniz 2011 yılları öncesi günlere dönmek istiyoruz derdim diyen Faruk Akbaş, "Kızlarınızın vede oğlunuzun kurduğu dernek ve vakıflar gençliğimize ve kadınlarımıza yönelik bir iyileştirme yapamamış, aksine bizi özümüzden koparan, aile yapımızın temeline dinamit koyan, politikaların merkezi haline dönmüş derdim. Ayrıca en önemli yönetim organlarına ve atamalara direk referans olma rolleride sizin toplum içindeki çok büyük ve güzel imajınıza gölge düşürmektedir derdim" diye konuştu.

"HALKIN: CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA ÜLKE YÖNETİMİNE BU KADAR MÜDAHALE EDİP, İNSİYATİF ALMIŞ BAŞKA BİR LİDERİN AİLESİ YOKTUR" diyede yüksek sesle konuştuğunda size iletirdim diye Akbaş Açıklamasını şu şerkilde devam etti: "Sizi halen seven, halen eski günlere dönmenizi arzu eden bir kardeşiniz, olarak inanın yüzünüze tüm yanlış gördüklerimi söylerdim. Ama sizin etrafınızda, hep size alkış çalan çok yaşa diyenler olduğundan bizim gibi hain ilan edilenler, ancak uzaktan gazel okurlar, bende o gazelleri okumaya devam ediyor ve edeceğim.
Hani hep söylüyorsun'ya ağzımızla taşıdığımız su ateşi söndürmeye yetmesede, tarafımız belli olsun" şekliden konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan 5 yıl önce

Tebrikler başkanım,

Avatar
Yorum 5 yıl önce

Belkide aile nin dibine bomba koyacak olan projeleri birlikte hazırlamışlardır. Bu ülkede kime guvenecegimizi şaşırdık.