banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haber Urfa Şanlıurfaspor ak parti

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı’dan Siyasi Parti ve STK'lara ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı kentin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa’daki siyasi parti ve STK’ları ziyaret ederek talep ve sorunları dinledi.
STK ziyaretleri kapsamında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ilk olarak Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u sonrasında Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Nihat Fırathan’ı, Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan’ı, Memur-sen İl Temsilcisi Eğitim Birsen İl Başkanı İbrahim Coşkun’u Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek’i Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M.Şefik Bakay’ı, Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanı Ahmet İnan’ı ve yönetimini ziyaret ederek kentin ihtiyaçları, talep ve sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Kırıkçı ve yönetimi STK ziyaretlerinin ardından MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsa Döğmeci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 

Başkan Kırıkçı ziyaretlerle ilgili açıklamasında, “ Bugün Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımız, Siyasi Parti İl Başkanlarımızı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Sivil Toplum Kuruluşları bir şehrin kalkınması ve daha yaşanabilir bir şehrin ortaya çıkabilmesinde önemli rol üstlenmektedir. Bu sebeple Şanlıurfa’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye şehrin talep ve sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz.  Şanlıurfa için bütün hassasiyetimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda şehrimizi ve hemşerilerimizi daha yaşanabilir örnek bir il statüsüne kavuşturmak için hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bugün misafirperverliklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde de şehrimizin ihtiyaçlarını masaya yatırmak için yeniden bir araya geleceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.