banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

AK Parti Adayı Dusak görev yaptığı üniversitenin rektörünü ziyaret etti


Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Abdurrahim Dusak ile Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun yanı sıra Birlik Vakfı Şanlıurfa Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular.

Ziyarette, Harran Üniversitesi’nin eğitim kalitesinin daha da iyileştirilmesinin yanı sıra Üniversite Hastanesi’ne alanında uzman doktorların gelmesi, bölgede olmayan operasyonların yapılması ve son teknolojilerle donatılmasına yönelik önemli çalışmaların yapılması konularında fikir alışverişinde bulunularak şehrimizin kalkınması adına yapılacak işbirlikleri görüşüldü.
Seçime az günler kala Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, esnaf, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını tek tek dinliyor. 
Uzun yıllardır Şanlıurfa’da görev yapan, samimi ve cana yakınlığından dolayı tüm halkımızca sevilen bir isim olan ayrıca bir doktor-akademisyen kimliğiyle de öne çıkan Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, taşıyla toprağıyla mübarek belde olan Şanlıurfa’mıza hizmet etmenin kendisi için bir vefa borcu olduğunu belirterek hemşerilerimizin tümünü kucaklayacağını, sorun ve sıkıntılarıyla ilgileneceğini söyledi. Tüm vatandaşlara kapısının açık olacağını vurgulayan Dusak, Şanlıurfa için elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.