banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

AK Parti Adayı Beyazgül Cenap Baylan’ın seçim bürosu açılışına katıldı

Siverek temaslarına AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe başkanlığında teşkilat ile bir araya geldi. Teşkilat ziyaretinin ardından Beyazgül tarihi çarşılarda esnaf ziyareti yaptı.

Siverek’te esnafları gezerek onların dilek ve önerilerini dinleyen AK Başkan Adayı Av.Beyazgül’e vatandaşlar ve esnaflar sevgi gösterisinde bulundu. Çarşıda karşılaştığı bir vatandaş yöre lehçesiyle seslendirdiği türküsünde Beyazgül’e methiyelerde bulundu. Vatandaşın sesini oldukça beğendiğini ifade eden Başkan Adayı Beyazgül ayrıca esnaf gezileri kapsamında ziyaret ettiği demirci dükkânında ise demir dövdü. 

Teşkilat ve esnaf gezilerinin ardından seçim ofislerini ziyaret eden Beyazgül partililerle buluştu ve onlara 31 Mart yerel seçimler öncesinde yaptığı çalışmaları aktardı.

BEYAZGÜL’DEN KARAHAN ve İZOL’UN SEÇİM OFİSİNE ZİYARET 

AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi Adayı Lokman Karahan ve Hasan İzol’un seçim ofislerini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül seçim çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Hasan İzol’un seçim bürosunda bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül seçim ofisinin oldukça coşkulu ve kalabalık olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Siverek’in artık kararını verdiğini söyledi. 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’e ve beraberindekilere teşekkür eden AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan İzol ise seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek 31 Mart’ta hem büyükşehirde hem de Siverek’te çifte zafer kutlayacaklarını söyledi.

GÜLPINAR VE BEYAZGÜL BAYLAN’IN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile birlikte Belediye Meclis Üye Adayı Cenap Baylan'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Siverek Belediye Meclis Üye Adayı Cenap Baylan seçim ofisi açılışında kendilerini yalnız bırakmayan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Av. Beyazgül başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde her fırsatta Siverek’e geldiğini ve buradaki coşkunun kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Sabahtan bu yana esnafı geziyoruz. Onları dinliyoruz. Onların ne sorunu varsa bizim sorunumuzdur ve bunu çözecek olan da AK belediyelerdir” dedi.

GÜLPINAR: 31 MART’TA EMANETİ EMİN ELLERE VERİN

Sivereklilerin 31 Mart’ta emaneti emin ellere vereceklerini ifade eden AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar, “Belediye Meclis Üye Adayı Cenap Baylan'ı ve buruda bizleri yalnız bırakmayan siz Sivereklileri hürmetle selamlıyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. İnşallah 31 Mart seçimlerinde emaneti emin ellere verin. Eğer sizin emanetinizi layıkıyla yerine getiren genç kardeşlerimize verirseniz onlar emaneti iyi kullanamadıkları takdirde ellerinden kaybederler” diye konuştu.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.