banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Abide Kavşağı Yan Yollarda Asfalt Çalışması

Şanlıurfa’da ulaşımı konforlu ve rahat bir hale getirmek amacıyla Abide Kavşağında köprülü viyadük çalışmasını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yan yollarda asfalt çalışması başlattı.  

Şehir merkezine rahat bir nefes aldıran ve Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı Köprülü kavşak viyadük çalışmasıyla Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlıyor. 

Abide Kavşağında şehir içi trafik akışını önemli ölçüde rahatlatan ilave köprünün kontrollü bir şekilde araç trafiğine açılmasının ardından ikinci köprü de tamamlanarak araç trafiğine açıldı. 

İpekyol Bulvarı ile Diyarbakır yolunu İpekyol Caddesine bağlayan yan yollarda alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, asfalt serimi yaptı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.