banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Abide Kavşağı Şehre Nefes Aldırdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Şanlıurfa’daki trafik sorununa neşter vurularak kente kazandırılan Abide Köprülü Kavşağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılarak hizmete açıldı. Kavşak iki viyadüğün yapılması ve alt yollarının tamamlanmasıyla trafiği ciddi oranda rahatlattı.

Şanlıurfa’da birçok konuya el atarak çözüme kavuşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şehrin trafik sorununa da neşter vurarak çözüme kavuşturdu. Şanlıurfa’nın farklı noktalarında yeni bulvarlar, caddeler, çevre yolu niteliğindeki güzergahları açan Başkan Beyazgül’ün vizyon projesi Abide Kavşağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı.

Şanlıurfa’nın trafik yükünü karşılamakta zorlanan Abide Kavşağına Art germeli iki viyadük yapılarak araçların trafikte daha konforlu seyir yapmalarının önü açılırken kavşak sayesinde Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı şehir merkezine rahat bir nefes aldırdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.